duygu124 Özellikle eski lekeleri yok eden kullanıp önereceğiniz leke çıkarıcı markası var mı ? E bebek toz ve sıvı leke çıkarıcısı kullandım ama pek fayda alamadım hatta toz olanı çamaşırı soldurdu
oylesinebiri__ duygu124 baby me toz leke çıkarıcı kullanıyorum gayet güzel yanlış kullanmış olabilir misiniz
cnhavva duygu124 zibindaki kaka lekeleri icin ben once beyaz sabun sprey leke cikaricilarla yıkıyorum sonra deterjanli arap sabunlu suda bekletip makineye atiyorum daha sudayken çıkmış oluyo genelde
oylesinebiri__ zeybak94 burda güzel olmadığını söylediler bende alicaktim arkadaş pratik olur diye almış memnun kalmamış
duygu124 oylesinebiri__ valla bilmiyorumki makinenede kullandım eldede döküp beklettim makineye attım mesela ayrıca E bebekteki danısmanada söyledim evet soldurduğuna dahil şikayet alıyoruz demişti siz nasıl kullanıyosunuzki eski lekeleride yok ediyor mu
duygu124 cnhavva ek gıda alıyoruz genelde yiyecek içecek lekesi oluyor ister istemez ama kakada oluyor tabi beyaz sabun denedim evet ama her zaman anında yıkayacak vaktim olmuyor açıkçası bazen doğrudan çıkarıp kirliye atıyorum o yüzden eski lekeler içinde uygun bi yöntem arıyorum
oylesinebiri__ duygu124 sıcak suya kıyafetleri koyup üstüne döküyorum karıştırıyorum arada sonra sıkıp makinaya atıyorum 40 derece de yıkanıyor
Coynes E bebekdekini kullaniyorum toz olan Porcoz pembe kutulu vardi gecende a 101 de oda ovuluyordu onu aldim birde.
duygu124 Coynes porcöz pembe kutuluyu almıştım bende yazmayı unutmuşum beklemiş lekelerde hiç bir ise yaramadı 🤦🏼♀️ E bebektekide kıyafetlerin renginde solma yaptı ama memnun olanlarda var bende anlamadım🤦🏼♀️
Coynes duygu124 ben taze lekeye ciktim porcozu cikti evet e bebek solduruyor birde pratik degil su kaynar olcak beklicek vs Bende makinaya atarken pratik olsun diye aldim porcozu domol mavi sprey sise var o nasil merak ediyorum ama stok yoktu
duygu124 Kızlar birde rossmanda satılan The pink stuff diye bir leke çıkarıcı var forumda kullanan ve beğenenler var ama internette çamaşır suyu gibi leke bıraktığını söyleyenler olmuş kullanan var mı
zeybak94 oylesinebiri__ roosmandsn alsın direk Trendyol dskilet den bende memnun kalmadım kendi yerinden alınca çok memnun kalıyorum arkadaşım da kullanıyor çok memnun
duygu124 oylesinebiri__ bende aynı şekilde yaptım ama soldu hatta şimdi biri daha demiş solduruyor diye
duygu124 Coynes aynen bende memnun kalmadım açıkçası porcöz yeni leke için olabilir evette benim amacım eski lekeler 🙃 domol mavi spreye dün magazadan baktım stok yoktu dediğiniz gibi fırçalı beyaz kutulusu vardı birde toz olanları vardı ama nasıl bilmiyorum bende
oylesinebiri__ duygu124 renkli kıyafetlerde solma yapıyor belki benim elimde bitti e bebek uzak olduğu için vanish kosla aldım oda çok iyi