kbrakhn Kızlar ikiz bebeklerim var 2 ay 10 günlükler hem mama hem meme veriyorum ve artk memeyi reddetmeye başladilar ne yapabilirm 6 ay alsalar oda yeterdi acaba normalmi şuan bu aylarda
dalar kbrakhn ikizlerimden birisi bu aylarda emmek istememişti ancak gece emiyordu ablam biraz uyku halinde emer dedi cidden de öyle oldu öncesinde sallayıp hafif mayışınca emziriyordum yaklaşık bir ay böyle sürdü sonra emmeye devam etti şükür 🥰
eymenku kbrakhn mamayı biberonla veriyorsan biberon yerin ekasik biberon veya başka bı alternatif geliştirebilirsin hiç biri biberon kadar konforlu değil ama kaşık biberona yetisemem iki çocukla dersen sagimla beslemekte bı seçenek memeyi hiç almazlarsa
begum153 kbrakhn YouTube eds yazarsanız daha sağlıklı olur.Medicalden bebek sondası alıp onunla besleme yapıyorsunuz.Ben 2 hafta kadar o şekil besleme yapıp memeye döndürdüm.Zor oldu ama sonunda döndü.
begum153 Gmzce 2 hafta sürdü ama çok sabırlı oldum o süreçte.Asla biberon veya başka bir şey kullanmadım.Gece yarısı bile eds yöntemi ile besleme yaptım.
kbrakhn begum153 ya ben işte mecburen biberonda veriyorum ikiz oldklari için sütümle doymuyolar yetmiyor ben mamada veriyorm ama anne sütü azda olsun alsınlar istiyorum
begum153 kbrakhn benimde meme+mama şeklinde gidiyor ama ilk zaman sadece mamaydı.O yüzden eds denedim.