Benim bebegim 3 ay 9 günlük ilk 2 ay gaz sancısı çok çekti yavrum kakasınıda yapamıyordu çok ağlıyordu zorlanıyodu 3 kere falan lavman oldu olunca çok rahatlıyodu uyuyordu ama hep aynı sorunu yaşayıp duruyodu aynı zamanda ilaçlar kullandım ve masaj banyo yaptırdık sap simplex, biogaia ,zinko, metsil ,kimyonlu rezene ,tohum rezene, kimyon kaynatdım milupa gece çayı zeytin yağı içirdim hem poposuna sürdüm olmadı hiç uyumamaya hep ağlamaya başladı bende strateji yaptım lavman olunca hem gazını hem kakasını yapıyodu poposuna sıvı bişey katınca çıkara biliyor diye dalın bebek sabununu kaseye koyup ılık suyla köpürtdüm sonra kulak çupuguyla sabunun üstüne sürtüp yumsatdım sonra poposuna yavaşça sadece ucunu gitdim bi nevi fitil görevi gördü 2 dakika içinde ıkınıp kakasını ve gazını yaptı yapamadığı zamanlar uyguluyorum çok rahat ediyo zararsız sonuçta sabun 1 kere deneyin derim siz bilirsiniz zaten büyüyüp yapamayıncada ilaç deil fitil veriliyormuş fitil içinde yumuşayınca yapmasını sağlıyor bence siz bilirsiniz linçlemeyin lütfen Anneyim bebeğim o şekilde rahatlıyordu 😊