Mittik-07 On dört saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz oto koltuğu kullanışlı oluyor mu yoksa kaldırılmalı mı tavsiye bekliyorum ☺️
damladll Mittik-07 güvenlik açısından oto koltuğu olmak zorunda, biz de altı saatlik yol gideceğiz ona bile korkuyorum oto koltuğunda çocukları tutmak çok zor ama Allah korusun bir kazada en önemli şey oto koltuğu
Sare-10 Mittik-07 bence oto koltuksuz olmaz kucakta olmaz oturtsan olmaz uykusu gelince sıkıntı sadece oto koltuğunda arkasına bez koyun terlerse değişirsiniz bezı sureklı
Kuzularinanasi Mittik-07 1 saatlik yolda olsa oto koltugu olmali.zaten guvenlik sart.tabiki oto koltuk takmalisiniz.14 saat yol.kucakta veya arkada serbest durmasi hic guvenli olmaz.molalarda otokoltuktan kaldirinn biraz ayaklari sirti vs hava alsin…
Mittik-07 Sare-10 tamam oto koltuk ile devam ediyoruz uzun süre çok duramaz diye düşündüm güzel bir oto koltuğu şart o zaman☺️
Mittik-07 Kuzularinanasi belki bir yerde mola veririz sekiz saatlik bir yolculuktan sonra kalabiliriz öbür türlü çok zor olur
Kuzularinanasi Mittik-07 tek sofor kullancaksa ztn bi yerde kalarak molali yolculuk elbet daha iyi.cocuk icin de mutlaka oto koltuk dedigim gibi