arzuapo Kitsu önerim yok ben daha ek gıdaya başlamadım ama bu ay bitince baslicam daha mama sandalyesi almadım o yüzden dedim napicaksiniz diye
Kitsu arzuapo kendim kullanamadığım bir şeyi satmak etik gelmedi çünkü 2 ay ancak kullanılır bana göre Hangi şehirdedesiniz
alinmom Alin mama sandalyesin de durmayınca bende bunu almıştım memnun kaldım. Masaya oturtuyordum yada mutfak tezgahına şaşkın şaşkın etrafı izlerdi 😂
Perii0 Bunu aldım ben, aşırı menunum 14 aylık olacak oğlum, gayet kullanışlı içinde hiç sıkılmadan duruyor aşırı rahat temizlemesi falan da çok rahat ayrıca çalışma masası da oluyomuş daha denemedim 😂
KayraVeAnnesi_06 Kitsu Kiwi koala plus kullanıyorum çok memnunum oğlum 2,5 yaşında hala oturuyor ve kesinlikle dar değil tavsiye ederim
seymayldzz Furkans_Mom_2018 bizde yeni chicco polly start mama sandalyesini aldık gayet güzel kullanışlı özellikle yatış pozisyonu olması kademeli olması çok iyi. Memnun kaldık 💕
bidebayilistersenferiya Kitsu bende senden görüp almıştım bunu memnunum 😅 silmesi yıkaması kolay ama sonradan masa sandalye olmaz bence onu biraz uydurmuslar
Kitsu bidebayilistersenferiya aynısı mi seninki de Sığıyor mu bebiş Bir bende mi problem var delirecegim 😅
Furkans_Mom_2018 seymayldzz güle güle kullanın 🤗 o kadar memnun kaldım ki oğlum büyümese daha da kullanırdım😂 tepsisi kocaman cıkabiliyor koltuk sırt kısmı 3 kademeli pozisyon yatışı da var ayak koyma yeri keza öyle yani mama sandalyesi hem koltuk hem yatak gibi valla çok iyi..sağlamlığı da cabası zaten ayaklarda teker var her yere sürüyerek gidiyosun , şimdiden hayırlı olsun canım 🤗
seymayldzz Furkans_Mom_2018 teşekkür ederiz☺️ kesinlikle öyle bir çok güzel fonksiyonu var. Sağlamlığı zaten almak için bir sebep başlıbaşına. Kaç yaşına kadar kullandınız 😇
NariNariKiminYari Kitsu joie mimzy lx kullandım oğlumda rahat rahat sığıyordu şimdi ablamın kızı kullanıyor. İkinciyi yaparsam munchkin 360 dönen mama sandalyesini alıcam