YorgunAmaMutluAnne prp2727 ilkogretmenim ailem uygulamasini indirin giris yapin uygulamaya bebeğinizin adina tiklayin odeme listesine basin para yatmissa goxukur orda
YorgunAmaMutluAnne prp2727 odeme listesi bossa para yatmamistir veya halkbankasi yakinsa gidin bi sorun
sunandbee prp2727 onaylandıktan 2-3 hafta sonra ilk öğretmenim ailem uygulamasında ödeme listesinde çıktı benim. 27 haziranda doğum yaptım 2 temmuzda başvuru yaptım 4 ağustosta onaylandı 18 ağustosta ödeme listesinde göründü. 23 ağustosta alabileceğim yazıyor 😅
Betulmeyra Ben Haziran’ın 26’sında doğum yaptım Temmuz’un 4′ünde de başvuru yaptım Ağustosun başında onaylandı Bu ay yatacak herhalde hangi ay itibarıyla almaya başlayacağım Haziran ve Temmuz’da verecekler mi siz nasıl yaptınız da hangi ayları aldınız
fatmaanuurr22 Betulmeyra bend 27 Haziran’da doğum yaptım 2temmuzda başvuru yaptım eediginiz gibi bu ay onaylandı inşallah bu ay alırız ya
sunandbee Betulmeyra sizinle aynıyız ya 27 Haziran doğum 2 Temmuz başvuru 4 Ağustos onaylanma tarihi. 23 Apustosta 1.500 alacak görünüyorum 1 aylık olarak görünüyor diğer aylar ne olacak bilmiyorum
ucoglanannesi Betulmeyra ben 14 mayısta doğum yaptım hemen onaylandı bugün de gidip yatanları aldım. Haziran da direk ilk ödeme için mesaj gelmişti ama bir türlü gidememiştim. Haziran temmuz ağustos ödemelerini aldım üçüncü bebeğim toplam 15 bin yattı
Betulmeyra elfesyalina tmm saolunn 60 ay veriyotlarmış toplam haziranı şimdi mi yoksa 5 yaşında mı alcam fiye merak ettimm şimdiyse daha iyii sonuçta 5 sene sonra 1500 tl bize 150 tl gibi gelirr
Betulmeyra fatmaanuurr22 bende yeni baktımm ilk ögretmenim uygulamasında ayın 23 ünde bir tane 1500 tl yatacakmış sizde bir bakınnsanızaa
fatmaanuurr22 Betulmeyra baktım bende de 23ünde görünüyor ama cumartesiye denk geliyor ne yapacağız yaa
Betulmeyra fatmaanuurr22 ben yazıda okumuştum hafta sonuda olsa bankalara yatacak ve çekilebilwcwk diyorduu
Niyesordunbucevabi fatmaanuurr22 pazartesi çekilir büyük ihtimalle haftasonu hiçbir banka açık değil ki
Betulmeyra elfesyalina ne kadar saçma yaa bebekle iyice ugraştırıyırlar işi bana çokk uzak halkbank mesela