metemom_ kızlar aramadığım yer kalmadı hiç bir yerde bulamıyorum 2. el bile bulamadım satmak isteyen olursa seve seve alırım
ffatma1 metemom_ merhaba bu ürün değil ama bu ürüne benzer bir ürün aldım Prego’nun Çok konforlu ve sürüşü gayet güzel hani tavsiye ederim isterseniz görsel olarak da atabilirim
metemom_ amazontuba bulamadım canım bir tane vardı onun da ebeveyn kontrolü kırıkmış bana lazım olan o zaten
sarikavun metemom_ bilgilendirme icin tesekkurler. Benim bebis kucuk illa bunu arayinca merak etmistim.
ffatma1 metemom_ kızım iki yaşına girecek kullanıyorum aslında o kadar büyük değil kademe kademe oluyor tabii tercih senin canım ama canlı görebileceğin bir yer varsa bakmanı öneririm ebeveyn kontrol çubuğu çok iyi
Poyrazmom0 metemom_ yuh be hem kırık hemde aynı fiyata 😂 Evet canım bak bu aynı fiyata koyanlara şaşıyorum cidden ya
greenofbroccoli metemom_ İstanbul’da ikamet ediyorsanız iki mağazası var, iki mağazadan birinde mutlaka vardır ürün Arayıp sorduğunuzda ilgileniyorlar, biz park yatağı o şekilde almıştık