simseklivekalpli hcrclk bol bol su tüketimi, güzel dinlenme ve bol emzirme. Emzirmede sorun varsa sağım yapma. Sürekli beyninize sütüm var diye iletirseniz süt sorunu yaşamazsınız 💜
Pamukhanim_ hcrclk ekstra bişey yapmıyorum artık ilk zamanlar tahin helvası dut kurusu hurma falan yerdim şimdi bol bol su içiyorum normal besleniyorum birde
simseklivekalpli hcrclk Doğru bilinen bir yanlısı da düzelteyim böylece :) Ek olarak, erken ergenliği de tetikleme özelliği varmış.
hcrclk simseklivekalpli çok su tüketiyorum ancak bebeğim uyanık kaldığı sürede çok sık emiyor tam uykuya dalıyor ben dinlenip besleneyim diyorum bir daha uyanıyor birkaç dakikadan sonra tekrar emmek istiyor.
simseklivekalpli hcrclk aktif güzel emiyorsa stres yapmayın stres, sütüm yok mu düşüncesi acayip tetikliyor bol bol emzirin gözünüzü kapatın herşeye 💜
simseklivekalpli hcrclk emzirme danışmanı çok takip ediyordum ilk çocukta, onlardan öğrenmiştim bu bilgiyi.
nye2854 Solgar, bestlak, kuruyemiş, malt içeceği, bol su her fırsatta uyku, sağım Allah ne verdiyse 😅
yagmurum12 hcrclk ben ilk başlarda çok şey denedim ama su dışında hiç bir şeyin faydasını görmedim.. Hatta elimde açılmamış bir kutu solgar var isteyene fiyatta yardımcı olurum.. 4 eylülde istanbulda olacam 450 tl veririm