hndnakdmn Doğum yaptığımdan beri tam memnun olduğum bir doktor bulamadım henüz bana ilgili, alakalı aynı zamanda bilgilendirici bi doktor önerir misiniz İstanbul Anadolu yakasında
nnoktaa hndnakdmn şurada yerimi alayım. Bizim doktorumuz yurtdışına yerleşti. Ben de arayış içerisindeyim. Kurban bayramı arefesi oğlum ateşlenmişti bayramda iyice coşmasın diye arkadaşımın tavsiyesi ile göztepe medikal park esra kurtuluş’a gittim. İlgili mi ilgili.. sadece benim önceki doktorum ilacı sonraya bırakırdı. Bu doktor hemen ilaçları sıraladı. Bayramın 2. Günü oğlumun vücudunda döküntüler meydana geldi whatsappten fotoğraf attığımda sağolsun dönüş yaptı.
hndnakdmn nnoktaa 2 doktor değiştirdim asla ilgilenmiyorlar sadece ben ne sorarsam onu cevaplıyolarlar ayrıca bir bilgilendirme hiç yok ki telefon numarası vermek söz konusu dahi olmadı
nnoktaa hndnakdmn doktor işi şans işi. Bizim eski doktor sağolsun ekonomik anlamda da anlayışlıydı. Tahlilleri devlette yaptır wp den at bana ben yorumlarım demişti. Şimdi böylesini bulmak biraz zor. Benim de arayışım devam ediyor.