CansuAlbayram Merhaba 🤗 4 ay 15 günlük bi kızım var. İlk doğduğunda saçlı bi bebekti daha sonra döküldü saçları epeyce. Şimdi yeni yeni çıkıyor tekrar ama sanki seyrekmiş gibi geliyor bana . Ayrıca başının arkasında bi bölgede gözle kolayca farkedilir şekilde bi açıklık var. Ben bebeğimin saçına ne uygulasam onun daha gür ve çabuk çıkmasını sağlayabilirim acaba bi fikriniz var mı ? Hem ilk bebeğimin olması nedeniyle tecrübesizliğimi, hevesimi ve sabırsızlığımı göz önünde bulundururarak bana cevap verirseniz sevinirim.
deletedmom4842 CansuAlbayram Kız ne uygulamak istiyorsun 😂😂 Bırak elbet çıkar o sen hiç bunu dert etme hep öyle kalacak değil ya
beyrut CansuAlbayram Ben kızımın saçına zeytinyağı ve hindistancevizi yağıyla masaj yapıp tarıyorum .Konak vardı çok hafif onu geçirdi saç kökünü de besler diye düşünüyorum .🌸
Liyaa CansuAlbayram cnm senin yine önlerde var benim kızımın önü hep döküldü arkası uzuyor şapka takınca kız çıkarınca erkek gibi babasına takılıyorum hep huyu çeksin dedim tipi çekti diye 😂😂😂
CansuAlbayram deletedmom4842 ya zaten erkek sıfarı var kızımda 😀 saçı uzarsa belki kıza benzer diye aceleci oluyorum 🙂 bide tahmin edersiniz ki çevremdekilerin söyledikleride canımı sıkıyor o sebepten sormak istedim 🙂 Teşekkür ederim cevabınız için
deletedmom4842 CansuAlbayram Hiçbir şey olmaz merak etme etraftakileri de boşver zamanı gelince çok güzel saçları olur elbette 🌸