esmaptrsahin Kırkımız çıkacak az kaldı, kalça çıkığı taraması yaptırmamız gerekiyor. Devlet hastanelerinde muayene randevusu almamız mı gerekiyor önce, yoksa gittiğimizde alırlar mı direkt bebeğin gününe bakıp. Yaptıran var mı acaba devlette?
sinemmm90 esmaptrsahin Canım ben başka bişey için gitmiştim hastaneye 52 gunluktu bebegim doktorun sekreteri hocam kalça ultrason için assagiya talimat veriorum dedi yani canım sen nirmal doktora randevu al git söyle kalça ultrasonu için geldim diye seni yonlendiriyo
basakparlar esmaptrsahin 30 günlükken çocuk doktorundan randevu alıp gidiyorsun o seni ultrason bölümüne yönlendiriyor 2-3 aylıkken yapılıyor ileri tarihe randevu veriyor ultrason bölümü hem göz için aldım hem ultrason için yani hemen yapılmıyor 1 ay sonraya randevu veriyorlar
minikmucizemm19 esmaptrsahin cocuk polikliniğine randevu alıyorsunuz doktor sistemden kayıt acıyor ardından ultrason bolumune gıdıp gun alıyorsunuz bız oyle yaptık
esmaptrsahin minikmucizemm19 anladım teşekkür ederim, ultrason için çok uzun süre sonraya randevu verirse diye düşündüm de ondan sordum