busraosmanayaz Kızlar bebeğim tam 11 aylık oldu ve ben bugün mecbur kalarak ertesi gün hapı içtim gece 11.30 da bebeğim de emmeden uyuyamıyor mama verdim ama 2 saat sonra kalkıp emmek isteyecek ne zaman emzirebilirim mama ço zor kabul ediyor hapın adı “ ertes72”
bisenakillisinzaten busraosmanayaz ben 8.saat diye biliyorum ama emzirmeden önce de o sütü sağıp dökmen gerekiyir
Usnac4559 busraosmanayaz bu hapı bilmiyorum ama bebeğim 4 aylıkken grip olmuştum acilde iğne yaptılar doktor 8 saat emzirme sonrada ön sütü sağıp öyle emzir demişti
Ozgeexx busraosmanayaz hap kullanmıyorum ama cevabını merak ettiğim icin internetten baktım bi zararı olmuyomuski zaten emziren anne ertesi gün hapı icebilirmi yaz bak çıkıyo çok az miktarda gidiyomus süte zaten bence boyle merak ettigin seyleri internette arastir çünkü burda herkes farklı birsey söyler
busraosmanayaz bisenakillisinzaten prospektüsünde de öyle yazıyor da emin olamadım şimdi bile sağıp döktüm 3 saat olmuş arada kalkıp sağıp döksem olur heralde dimi
busraosmanayaz Usnac4559 işte mamayla idare etmeye çalışacağım o zaman sevmiyor da ama senin de dediğin gibi 8 saat bekliyiö
busraosmanayaz Ozgeexx araştırdım aşkım çok araştırdım ama bazı doktorlar da 3 gün bile emzirmemek gerektiğini söylüyor videoda o beni çok korkuttu sütüm de kesilir ki o zaman bebeğim de dayanamaz
Ozgeexx busraosmanayaz bebegin 2 3 aylık olsa neyse ama neredeyse 1 yaşına gelmiş bence bisey olmaz çünkü hastalaniyoruz mecbur antibiyotik bile kullanıyoruz emzirirken yada hamileyken bebegim 2 bucuk aylık 2 hafta önce antibiyotik kullanmak zorunda kaldım mesela ilk zamanları daha kurallı oluyo bu seferlik emzir ama bana kalırsa doktora gidip emziren anneler için ertesi gün hapı yazsın onu gönül rahatligiyla kullanirsin en azından
busraosmanayaz Ozgeexx yok zaten daha da ertesi gün hapı kullanamam kullanmak zorunda da kalmayayım inşallah zaten yılda en fazla 2 kere kullanılabiliyor ya. Ben yine de uyandığında bir kere daha mama vereyim bi7 8 saati dolmuş olsun