Suhedacan Bugün 2. Ay karma aşısı yapıldı bebeğimin ebemiz ateşini takip edip 4 saatte bir ateş düşürücü verebılırsınız dedı şuan için ateşimiz yok ama çıktığında 2 aylık bebek için 4 saatte bir çok değilmi sizcede?
deletedmom4842 Suhedacan Çıkarsa bir kere verin tekrar takip edin bence fazla vermenize gerek kalmadan ateşi düşer ki belki hiç çıkmaz kolay kolay ateş yapan bir aşı değil
yildirimfamily Suhedacan bizde yarin yapicaz bakalm 38.3 gormeden surup vermeyn asinn etksi dusuyor diyorlar. Insaallah atesinz olmaz🙏
ErkekAnnesi Suhedacan benim bebeğim de 3 gün önce oldu aşı canm ateşimiz olması Allaha şükür ben 6 saatte bir verdim surubunu çıkmadı huysuzluguda olması hiç sende 6 saatte ver istersen canm bizim ebemiz eve gidince ver 6 saat sonra tekrar ver çıkmaz inşallah
Sevilsevil Suhedacan biz de öğleden sonra gideceğz çok ağladı mı bebeğiniz 😔 kaç gündür içim içimi yiyor canı yanacak diye
deletedmom4842 ErkekAnnesi Ateşi olmadıysa neden verdin canım benim ateşi çıkarsa zaten verecek ama çıkmadan tedbir olsun diye verilmemesi lazım
ErkekAnnesi deletedmom4842 bana ebem eve gidince ver çıkmaz o zaman dediği için verdim canm ben çıkmadı da sonra
Suhedacan Sevilsevil sormayın çok kötüydü ben ondan daha çok ağlıyorum ama herşey onun iyiliği için mecbur yaptırıyoruz😞
deletedmom4842 ErkekAnnesi Anladım ama bir dahaki aşıda bence ateşi çıkmadan ateş düşürücü verme aşının etkisini de azaltabilir
tubatayfun Suhedacan atesi cikmadan ates dusurucu verme canim surekli takip et Biz iki kez asi olduk yarin ucuncu kez olucaklar 38.5 olmadan ates dusurucu vermedim Insallah bebegin ateslenmez
Defneaselinannesi Suhedacan bizde Cuma günü aşı olcaz. Ebeler ateşi çıkmadan şurup vermeyin vücudun aşı ile savaşmayı ögrenmesi gerek ateşi 38i geçerse bi çay kaşığı calpol verebilirsin demişti.