humaninmommy Bebeğim 4 buçuk aylık biberon kullanmam gerekiyor ama biberon reddi yaşıyorum avent kullanıyordum damağını kaşıyor biberonla sütü ya da mamayı çekmiyor nasıl çektirebilirim ne yapabilirim
birerkekbirkizannesii humaninmommy avent ıgrenc ya çocuk cekemıyor 8 aylık doğduğundan berı Bıberon kullanırız ama onu hıc kullanamadı lansınoh tavsıye ederım
murek Ay avent biberon kullanıyordum 3 hafta nerdeyse beneğim normal yediğinin üçte birini yedi kafayı yemek üzereydim emiyor yarım saat sütte azalma yoktu sadece çiğniyordu 4. Ay atağı dedim ama biberon markası değiştirdim dr. Browns aldım normale döndük avent biberon ucu büyüdüğünde süt akışını çok hızlandırıyor ve biberon reddi yaşatıyor almadığım numara kalmamıştı tek çare başka marka oldu kesinlikle deneyin
humaninmommy Çok teşekkür ederim bu hafta ameliyat olucam umarım tutar muchkinin pipetli suluğunu denemeyi düşünmüştüm murek
murek Dr. Browns options antikolik kesinlikle öneririm 2 numara biberon emziği aldım onunla kullanıyorum
humaninmommy Sorunun biberonda olduğunu düşünmüyorum artık ya bebeğim çiğniyor çekmiyor önceden seviyordu bu biberonu
murek Benim bebeğim de çok seviyordu ama bi dönem sadece çiğner oldu yutma bozukluğu mu var ağzında yara mı var doktora götürdük aklım çıktı metabolik bi rahatsızlığımı var diye ama biberon değiştirince düzeldi o yüzden söylemek istedim