Totonkadarkonusbacimsu Siğil nasil geçer? Doktora gidip 3 4 kez yaktırdım ama gecmedi. Bendeki önemli degil ama 14 aylık çocuğum da da var onunkini de yakti doktor ilk seferde geçti fakat 2 ay sonra yeniden cıktı🤕 nasılsın geçecek ne yapacağım bilmiyorum.
TalentedMom Totonkadarkonusbacimsu eşimde de vardı onun duası var cami hocasına gittik 3 Çarşamba okuttuk geçti
ozlemozkan Totonkadarkonusbacimsu valla bende de vardı ilk genitalde çıktı onu yaktılar kremle falan geçti senelerce hiç görmedim ama meğerse bacağımda varmış ben siğil olduğunu anlamadım doğumdan sonra bağışıklık düşünce tüm bacağıma yayıldı nerdeuse doktoe yaktı ama geçmedi en son eşim eczaneden verrutol aldı o geçirdi şu an hiç yok ama çocuğa kullanılır mı o bilemedim yani siğil belası çok kötü, incirin sütünü falan denediniz mi
kumet Totonkadarkonusbacimsu cocugunuzun hangi bolgesinde? Bide baya zaman olmuş geçti mi süreç nasil
Totonkadarkonusbacimsu oylesinebiri__ Hangi bölüm araştırır? Ayni yerde çıktı farklı bölgede yok. Cildeyeci artıracağız vs demedi.
Totonkadarkonusbacimsu ozlemozkan Önce elim icin deneyeceğim teşekkür ederim evet cocuk icin doktor izni olmadan kullanamam bende.