Guel_ bebegim yakinda 6 aylik olcak tam bi hafta sonra yani aadece keni pstündeyken dönüyo diger türlü dönemiyo ve yüz üstü yatmayi hic sevmiyo öyle yapinca yüzünü yere gömüyo ve agliyo bitek benim bebis mi böyle hic sevmiyo o pozisyonu oUncak koyuyorum önüne hic ilgisni cekmiyo (ve bir ay erken dogdu) ondan mi geriden geliyo acaba ilerde emeklemeyecek dönmeyecek diye endiseliyim 😥
aselnur34 Guel_ benim kide öyle cnm ya ağzı üstü yatırınca ıh ıh demeye başlıyor yavaş yavaş dönüyor daha ona da dönmek denilirse
Ahsenay Guel_ canım bazı bebekler sevmeyebiloyo eltimin oglu da hiç sevmezdi yatmazdı öyle ama 9 aylık emekledi kısa süre sonrada yürümeye başladı dert etme hiç daha küçük bebişin
endmuhendisanne1 Guel_ benim bebeğim de 6 aylık daha 1-2 gündür ellerinin üzerindeyken tersine dönüyor, yavaş yavaş başladı, bende korkuyordum açıkcası, ama her bebeğin gelişimi farklı olduğu için değişebiliyor dönme zamanları
Adilee 6 ay 21 günlük bebeğim emekliyor ve gün içerisinde hiç durmuyor bazen diyorum yorgunluktan emeklemediği günler daha rahatmış diye ☺️Yürüse ne yapıcaz kimbilir