cLearQueen Kullanan var mi cok kötü ya tadı cok cok kotü buruk boyle ben bile içemem yani cok kotu… karadut ozü normalde nasi olur hic bilmiyorum boyle bişey mi ki
KuzeyinAnnesi03 cLearQueen kötü değil de hafif ekşilik olabilir tadı çok çok kötü olmaması lazım oğluma başka marka aliyrium gayet iyiydi
oylesinebiri__ cLearQueen onu markayı kullanmadım canım bilmiyorum tadı nasıl bizim kullandığımızin tadı çok güzel bazen suya katıp veriyorum bebeğime bende içiyorum güzel valla
gg3848 cLearQueen o markanınkini içmedim ama daha önce içtiğim karadut suları kötü değildi pekmeze benziyor tadı ama tam pekmez kadar tatlı değil sadece
Pamukhanim_ cLearQueen ben başka markayı kendim de kullanıyorum Karadut özü kötü değil normalde bozuk olabilir mi acaba
cLearQueen KuzeyinAnnesi03 bunda vodka tadi var yani buruk eksı garip bisey meyve suyuyla alakası yok bence icilecek bisey degil cok kotu ya
amansallagitsin cLearQueen bozuk olablr. Og marka bebekken kullanyrdum biraktm. Bi kac alisverisimde bozuk geldi malları. Sonra baska markaya gecis yaptim.
amansallagitsin cLearQueen hafif mayhos ve eksi tadi gbi yani ne pekmz kadr tatli nede limon kadr eksi.
Vet-mom cLearQueen OG’den sebzeli makarna almıştım pişirirken suya hep rengini verdi tadı da değişik bir acı olur ya öyleydi memnun kalmamıştım bir daha almadım ordan
nisnurdmr Ekşi karadut özü olabilir mi bende almıştım aynısını ama ekşi karadut özüydü değişikti tadı ama bozuk değildi
starwomen cLearQueen Og markayı bilmiyorum ama başka bir marka kullanıyorum çok güzel. Sizin ki bozuk olabilir