ceylantt Kızlar bebeğim 4 aylık sütüm sürekli azalıyor kiwi çiftli göğüs pompası almıştım ama kablosu oldugu için gün içerisinde en fazla 2 3 defa sağım yapabiliyorum ve flanjı büyükmüş kiwi uyumlu flanj nasıl bulabilirim ya da şuan yeni çıkan mochi hastane tipi göğüs pompası var onu mu almalıyım kullanan var mı bana yardımcı olur musunuz ? Birde sütlerinizi nasıl artırıyorsunuz önerilerinize açığım
buseatabay ceylantt merhaba bende sağım yaparak içiriyorum ,çiftli kullanırsanız daha çok artıyor. Tedorex göğüs pompası aldım bende fiyatı da uygundu işime de yarıyor,şarjlı prize bağlı kalmaya gerek olmuyor, mutfakta iş yaparken cebime koyup sağıyorum
buseatabay ceylantt hastane tipi dediğin elle yapılan ise çok yorulursun ben ilk baş elle yapıyordum bileklerim ağrıdı o pompaya basmaktan bence bundan al ya da eller serbest olanlar var göğüse giyilen yalnız olunca elektrikli illaki şart çünkü bende öyleyim gerçekten iyi oldu, süt artırımı da bol su iç ekstra olarak hünnap still tea var emziren anneler için o da güzel arttırıyor
ceycey21 ceylantt Lansinohun çiftli eller serbest pompasını kullanıyorum ben memnunum bence alacaksanız bir daha hangi marka olduğu sizin tercihiniz ama eller serbest alın hayatınızı kolaylaştırın
ceylantt buseatabay hastane tipi dediğim de eller serbest Biraz pahalı bir cihaz açıkcası alırım işime yaramazsa diye tedirginim çekim gücü yüksekmiş süt artırmada etkili olur dye düşündüm. Yorumları baya iyiydi