Miloskus [bilinmeyen] hangi ilaç inanın hepsi denemeye değer insan ne duyarsa almak istıyor yeterki rahat huzurlu bebek olsunlar
SedaOktenzbier [bilinmeyen] nerden aldınız o ilacı? ben nurse harvey kullanıyorum, bol kimyon ve rezene tüketiyorum kendimde.. bide karın masajı yapıyorum.. bayaa rahatladı
Miloskus [bilinmeyen] kaç tl ki vala suana kadar aldığım damlalar çaylar yağlar zaten baya bir tuttu en azından tek alıp sonuç görmek güzel olur
Ecmafcgrr [bilinmeyen] bende aldım ondan ama 5 ml içiremiyorum kusuyor tadını sevmiyor ,siz nasıl kullandınız
HavvaTuranKobal meryemkisa nurse helves dene cok memlun kalan arkadaslarım var bende onlem amaclı bir damla sabah bir damla akşam verıyorum
Eses06 Sanemikom sabsimplex benim bebeğimde ters etki yaptı verdiğim an daha beter oluyordu ağlamaktan 2-3 kere denedim her seferinde aynı şey oldu çöpe attım. Nurse Harvey aldım bu çok rahatlattı iyi geldi
Miloskus Eses06 şimdilik iyi geldi gibi gecmezse bunu da deneyeceğim günde kaç damla ve biogaia ile birlikte kullanım olur mu ki
Defneninannesi Kızlar bu yazıyı okuyun bi çocuk doktoru gaz sancısını yazmış :) http://www.doktorattila.com/bebeklerde-gaz-sancisi-ve-cozum-yollari/