Birkullanici Bu yaştaki kızm çocuklariniz kaç kilo. Benim kızım son zamanlarda biraz fazla kilo aldı sanırım. Bana normal gelşyorda çevre sürekli söylüyor özellikle eşim az ver az ver. Sürekli aynı muhabbet . Ocak’ta 6 yaşına girecek 24,5 kilo. Boyu da 120 cm.
GezginPaNDa Birkullanici oğlum da şubatta 6 yaşına girecek 118 santim 23 kilo çocuğunuzun kilosu Bana normal geldi Ancak son dönemlerde hızlı kilo aldığıni düşünüyorsanız paketli Gıda , Şekerli, unlu şeyler vermeyin
Dmt-01 Birkullanici Doktora sorsan eminim ki fazla dicektir ama normal bence.Benim kızımda aralıkta 6 yaşına girecek 23 kilo boyuda 115 civarı sanırım.Ama yılbaşında doktora götürdüğümde kilosu 21 di ozaman boyuda kilosuda fazla demişti.Napim çocuk yemeyi seviyor acıktım diyince yemek vermiyim mi yani.ama bakınca hiç öyle kilolu görünmüyo gayet normal görünüyo.Hani bazı çocuklar vardır böyle kollar bacaklar boğum boğum olur ya öyle değil.Ya da böyle kolu bacağı incecik olur çocukların öylede değil oyüzden bence normal gibi.Ha doktor ayına göre boyuda kilosuda fazla demişti
Birkullanici GezginPaNDa aslında Ocak’ta 22 kiloydu sonra hastalandı, influenza oldu bir ay çok kötüyfü 19 kiloya düştü. Sonra ordan itibaren kilo aldı. Hızlı dediğim o.. Hastalık döneminden önce 22 idi
Birkullanici sadecesenmelek annelik işte fazla olsa dertleniyorum az olsa dertleniyorum. Anlıyorum sizide. Sağlıklı olsunlar da. Obez olcak çocuk diyor eşim kafaya taktım. Doktora götürcem bakalım en doğrusunu o söyler
sadecesenmelek Birkullanici evet götürün ama bana aşırı fazla gelmedi kilosu tombik mi duruyor yani karşıdan bakıldığında
Birkullanici Dmt-01 size fazla diyorsa bize hayli hayli der. Ama ben bi kan değerlerine de baktırmak istiyorum uzun zamandır böyle kilo kan değeri takibi yaptırmadım
prenseskus Birkullanici 28.11.2019 doğumlu oğlum 120 boyu kilosu da 22 Ama benim oğlum aşırı iştahsız aşırı tek bazen iki öğün yer Kan deposu dolmuyor ondan dolayı aşırı iştahsız hep kan ilaçları kullanyoruz gıda yetmiyor dolmuyor hiç süt yok kahve çay yok demir emilini yapacak bişey yemez
Dmt-01 Birkullanici bende epey oldu kan değerlerine baktırmadım aslında hatta en son ocak ayında götürmüştüm doktora sonrası hiç götürmedim valla.Biara götürmek lazım