Mks Rica etsem tecrübeli olanlar anlayanlar yazabilir mi gece gece uyuyamadım 😏 doktora göstermedik daha randevu düşürmemiz Laz’ım
simseklivekalpli Mks yaşıyla uyumlu çıkmış. Muhtemelen kreş önerisi yapılır KBB gördü mu işitme testi yapıldı mı?
banumeral23 Mks bizde yeni gelişim testi yaptık ama rapor vermedi direk psikiyatriye vericem onunla görüşürsünüz ama testinizde hiçbir sorun yok dedi
simseklivekalpli Mks aslinda ilk önce işitme testi yapılıyor sorun çıkmazsa gelişim testi yapılıyor ama sizde farklı uygulanmış
Mks banumeral23 bize verdi bu şekil içime dert oldu inşallah kötü bir şey yoktur Rabbim hiç kimseyi ama hiç kimseyi evladı ile sınamasın
banumeral23 Mks aminnn inşallah ama bence yok gibi ya tabi uzmanı daha iyi anlar ama kağıttan öyle anladım muhtemelen kreş akran vs dicek
Karmom Mks sizin şüphelendiğiniz bir durum mu var ki? Test gayet doğal çıkmış sadece konuşmada gecikme var diyor, nesinden bu kadar endişelendiniz?
Mks banumeral23 inşallah canım inşallah Rabbim sizlere de hayırlı haberler vermeyi nasip etsin sıkıntınızı gidersin dualarınızda bizi de unutmayın
banumeral23 Mks istanbulda mı yaşıyorsunuz suan baktım da var gözüküyor banada işitme testi istedi ama yapamayacagımızdan çok eminim gidemicem
Mks balkizimcicekkiz yanlış telaffuz var mesela keçepe diyor peçeye vurarsam diyor gelersem ama tabi bütün konuşması değil sadece bazınkelimeli
Mks balkizimcicekkiz yanlış telaffuz var mesela keçepe diyor peçeye vurarsam diyor gelersem ama tabi bütün konuşması değil sadece bazınkelimeli
banumeral23 simseklivekalpli benide ilk gelişim testine yolladılar o süre zarfında kbbden randevu bulun dediler
balkizimcicekkiz Mks benim kizim da da bazı kelimeler de yanlış telafuz var sonucu gösterince bizide bilgilendirir misiniz