erenm 8.5 aylık bebeğim ve hala geceleri en fazla kesintisiz 3 saat uyuyor sonra uyanıp mama içip uyuyor tekrar gece boyunca kesintisiz 5-6 saat uyuyan bebekler var.nerde yanlış yapıyorum acaba
yldrm12 erenm gece mamasını azaltın. Uyumadan 1 saat önce içirin isterseniz. Veya ben 12de kendim uyumadan önce rüya öğünü yaptırıyordum gece uyanmasın diye.
Zeynepomer96 erenm 3 saat bence normal ya gece beslenmesini kesmeyi 1 yaştan önce önermiyor doktorlar . Benimde aynı 8.5 aylık bebeğim 3 4 saatte bir acıkıp uyanıyor . Yaşına geldiklerinde ve daha sonra zaten uzayacak bu saatler acele etmeyin
erenm erenm KuzeyinAnnesi03 3 saatte bir 120 ml mama içiyor saat aralığını açamıyorum çünkü 120 ml den fazla içmiyor o yüzden en fazla 3 saat dayanabiliyor
KuzeyinAnnesi03 erenm artık gece beslenmesi kesilmesi lazım 4 5 aylıkken doktorumuz kesin reflü yapar demişti. Deliksiz değil ama 1 2 uyanma normal geceleri uyanıp oturmuyorsa geri uyuyorsa sıkıntı yok demektir.
yagizsmom erenm konudan bağımsız ama 8,5 aylık bebek 3 saatte 1 120 ml demişsiniz benim bebeğim 3 aylık şu anda aynı veriyorum chatgptye hesaplatıyorum bu şekilde söylüyor acaba fazla mı veriyorum ben 5,5 kiloydu en son
erenm KuzeyinAnnesi03 geri uyuyor tekrar uzun süre kesintisiz uyumuyor dediğim gibi malesef illa ki mamayı istiyor
erenm KuzeyinAnnesi03 bizim odamızda uyuyor dişleri de henüz çıkmadı kaşınıyor ama çıkartamadı bir türlü ondan da olabilir mi diye düşünüyorum inşallah zamanla düzelir
ebrarebrubayram Bencede akışına bırakın aksi birşey olmadığı sürece zaten bebek birşekilde uyanır yada uyumak istiyorsa uyur desteği biziz sadece oda insan sonuçta yeri geldiğinde hiç uyumadığı saate uyuyup uyandığını biliyorum kızımın ki daha 4 aylığız ben oluruna bırakıyorum ne zmn ne isterse o
RumeysaNy erenm hiçbir yanlış yapmıyorsun 1 yaştan sesleniyorum hala böyle devam ediyoruz 😂 gönlünü ferah tut sevgili anne
erenm RumeysaNy bazen takmıyorum da bazen görüyorum influencerları gece boyu kesintisiz uyuyo falan diyorlar moralim bozuluyor 😃
erenm yagizsmom bencede daha fazla içmesi gerekiyor ayına göre ama fazla yapınca içmiyo bırakıyo iştahı açıksa çok nadir 150-180ml içiyor 2 öğün ek gıda veriyordum artık 3 öğüne çıkardım çok fazla yemiyor tabi bizde en son 9.5 kiloyduk