begumus benim bebeğim de öyleydi doğar doğmaz dik tutuyorduk adım atıyordu doğduğu gün ters dönmüş kayınbabam çok korkmuştu onunlayken yapmış bize dikkat edin diyordu sürekli eller ayaklar durmuyordu sonra 3 aylıkken “enne” dedi bilinçsizdi bence ama dedi yani meme istediğinde “enne” dedi uzun bir süre şimdi 9 aylık 6 aylıkken emekledi 3.5 aylıkken döndü 5 aylıkken süründü şimdi de yürümeye hazırlanıyor ve birsürü kelimesi var “anne baba meme dede del del yani gel 😂 Ece” gibi bir de el sallıyor biri kapıdaysa veya biz bi yere gidiyorsak eliyle gel gel yapıyor garip bir şekilde bana kitap okur kitabı açıyor abugabusn gibi değişik şeyler söylüyor sözde kitap okuyor 😂 koyuyorum odasına bazen yatağında uzanıyorum o oyun oynar kendi kendine ama oyuncağımız çok yok daha çok kitabımız var bizi taklit ediyor babasını öpüyorum geliyor yanağıma dudağını koyuyor 😂 normalde nazar değer diye anlatmam ama maşallahı var o yüzden korkmayın bu iyi birşey aktif bebekler her zaman daha iyi öğrenir sadece kilo alamaz hareketten 😂 ha bir de öğrenmeye açık aktif bebeklerde uyku sorunu oluyor ama alışıyorsunuz zamanla keşfetmekten uyumak istemiyorlar