ikikizannesiiiii Kızlar bebeğim 2aylık bir iki emzik denedim ama tutmuyor normalde dert etmem kullanmasada olur ama son 2 haftadır beni emzik niyetine kullanıyor ve gecem gündüzüm belli değil kullandığınız memnun kaldığınız emzik markalarını söylermisiniz lütfen😫🙏🙏💓
birannebirogull ikikizannesiiiii malesef başta tutmuyorsa bir daha asla tutmaz neler neler denedim yedi çeşit emzik aldım asla tutmadınlu an beş buçuk aylık tutmamasını cokda sorun etmedim bide bıraktırmayla uğraşırdım yoksa🙃
gizematadeniz ikikizannesiiiii bibs supreme kullaniyoruz biz su an. Ucu avent gibi ama daha ergonomik hali gibi. Görüntüsü de cok hoş
dileminiz ikikizannesiiiii bibs wee gibi markaları denedim almadı sadece philips avent ultra ait aldı
ela255 Ay evet bende aynı dertten müzdaribim sürekli emmek istiyor philips avent emzik almıştım 2 aylıkken falan tuttu ama ben zorlamadim salak gibi şimdide çok pişmanım asla emzik tutmuyo 4 aylık oldu başka emzik denesem tutar mı acaba 😏😏
orkide2 ela255 Philips aventi çok övüyorlar tutmayan bebek yok fln diye ben ilk mamajoo nun damaklı emziğini verdim çok güzel tuttu sonra acente geçtim midesini bulandırdı çok gönüllü tutmuyor açıkçası mamajoo nun emziğini deneyebilirsin
ela255 birannebirogull benim bebeğim emzik tuttu aldığım emziği tutturdum sonunda Philips avent meğerse benim kızımın canı emzik istiyormuş o kadar sakinleştiki tanıyamıyorum onu 😍😍