oylesinebiri__ hazale966 benim ki şu Atasay dan almıştı eşim 2 takisimda üsteki kenarlardan biri üsten kırılmış sonradan fark ettik düğünde mecbur taktım değistircez düz alicam
2ogullu1anne hazale966 2 senedir kullanıyorum.Herhangi bi sorunla karşılaşmadım.Günlük takmıyorum. @tgcyi 5 taşım vardı 2 sene önce değiştirip tektaş aldım. Şu aralar oval baget yüzüğe sardım.
mamaisqueen hazale966 benimki tırnaklı sanırım ellerimi yıkarken bile acıtıyor ama duruşu benim gözüme bundan daha güzel geldi
hazale966 tgcyi bilmiyorum bagetle değişim olur mu. Tektaşım vardı genişletme yapacaktım sıfırdan ürün vereceklermiş istediğinizi seçebilirsiniz dediler ama baget olmaz muhtemelen
tgcyi 2ogullu1anne ben cok seviyorum bageti daha şık duruyor bence cokta kullanisli takilma vs hic yasamadim
merry776_ 2ogullu1anne kare baget yüzük kullanıyorum pnceki altındır sattık.Celik aldım her yere giderken takıyorum orjinal gibi bir yerde düşünsem unutsam üzülmem))
tgcyi hazale966 hmmm anladim olsa bile belki fiyat farki istenebilir ama hosunuza gidiyorsa bi sorun deneyin sansinizi isterseniz
oylesinebiri__ hazale966 evet bende gümüş beğeniyorum ama düz bunu kullanmıyorum gümüş Pandoram var onu kullanıyorum daha şık ve zarif bunu da değiştirip düz model alicam
myavocado hazale966 beyaz altın tırnaklı benim ki, 5 senedir her gün ev işi yaparken filan olmasa da sık kullanıyorum, sorun yaşamadım.
hazale966 mamaisqueen anladım düz alayım ben o halde tırnaklı zor olur sanki. Çünkü ellerinizi acıtıyorsa kazak vs giyerken çekme bile yapabilir.