Defne-bebek Kaç saatte bir emziriyorsunuz gece aglamayınca kaç saate kadar emzirmesem olur korkuyorum bir şey olmasından ama çok uğraşıyorum emmek istemiyor uyumak istiyor
Tugcecakir Defne-bebek canım benim bebeğimde 2 aylık o emmeye uyanınca emziriyorum 2-3 saat bir uyanıyor zaten.
1oglananasi Defne-bebek benim bebeğim 51günlük dr 4saati gecirme dedi. Ben gece 12de emzirdim. 4te kalkcaktım bigece uyuyakalmışım baktım 6.30ta aglayarak uyandı 😁 acıkmış. Ama emzirdiğim zaman 15dk bi sağ 15dk sol göğüs acaba acıkmıyormu cocuk bilemiyorumkiii . İstiyorum 2 3 saatte kendisi uyansın😁
YDE Defne-bebek doktor 2 aylık bebeğin 5 saate kadar kan şekerinin düşmediğini, geceleri eğer uyuyorsa uyku düzeni için o saatte kadar emzirmememin sorun olmayacağını söyledi. Bazı akşamlar uyuyor bende korkumdan yanaşmıyorum açıkcası.
BuseCan Defne-bebek 3 saatte bir. Kan şekerleri düşüyormuş sonra sıkıntı olabilirmiş hemşire arkadaşım söyledi 👍🏻
cancu16 Benimkide 3 aylık diyelim 9 da yadan 10-11 gibi uyudu gece 3 bucuk gibi anca kendi kalkıyor emmek için. Yani neredeyse 7 saati buluyor acaba kendimmi uyandırmalıyım 🤔 sonrada bi daha sabah 7 gibi uyanıyor. Böyle bir rutin oluşturdu
Defne-bebek Çok zorluyom ama uyanmıyor kızıyor hatta mıy mıy ediyor o uyanmayınca bende korkudan uyuyamıyorum