annebusesi Ben kayınpederim irana gittiğinde ona getirtmiştim. 1 aylıkken başladım yani şimdi 11 aylık daha bi fayda görmedik 😁 zaten büyüyünce ki etkisi önemli ama ananeme fln annesi tapmış hep baya fayda görmüşler.
annebusesi elizinannesi-19 yenidoğan döneminde sürüldüğünde, büyüdüğünde tüy çıkmıyor deniyor. İstenmeyen tüyler için yani
elizinannesi-19 annebusesi gerçekten işe yarıyor mu? Birde tüylerin çıkmasının bi sebebi vardır diye düşünüyorum öyle olmasa neden çıksın ki🤔🤔 ilerde başka bişeye yol açmasın? Ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Doğruyu öğrenmeye hazırım 😎
annebusesi elizinannesi-19 gerçekten yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Eskiler yapınca yarıyormuş. Evet tüyler insanlığın ilk zamanları işe yarıyormuş ama şimdiki zamanda bir işe yaramadıkları için istenmeyen tüy olarak adlandırılıyor ve çoğu kadın acılı epilasyon yapıyor sık sık 😊 doğrusı kişiden kişiye değiliyor bence. Tercih meselesi yani. He birde başka bir etkisi benim kızıma olmadı. Internette araştırırsanız daha aydınlatıcı cevaplar bulabileceğinizi düşünüyorum