mbabygirlm Dışarı çıkacaktık kızlarımla benim arkam döndükken büyük kızım küçüğü ittirdi düştü. Bende gitmiyoruz dışarı dedim. Geri çıksam sınırı ezmiş oluyorum demi
tineanigra mbabygirlm Bende gitmiyoruz dışarı Bu cümleyi kurduysanız çıkmamanız gerekiyor. Sözünü çiğnerseniz bundan sonrası için de hep böyle olacağını düşünürek hareket ederler
sosyologsmom mbabygirlm eşinize söyleyin kalemi o alsın etkinliği de yarın yapın bugün de alın karşınıza konuşun
2prenses1anneee mbabygirlm bişey olmaz güvendiği tek liman sizsiniz onun kalbi kırılmasn annem kandırdı demesin
TuttiFruttii mbabygirlm gitmiyoruz dediyseniz gitmeyin, davranışının doğru olmadığını en azından bir şekilde öğrenmesi lazım. Hadi velev ki gittiniz diyelim bak ona öyle yaptım genede gitmeyecez dedi ama gittik olur bir sonra ki aşama sizi daha çok zorlar
selamunkavlen mbabygirlm o zaman götür kuzum o çok bilinçli olarak yapmıyor bunları . Ama bir daha yapmayacağın şeyleri söylerken çok dikkatli olmaya çalış
mbabygirlm Dedektifgadget parkta bugün bit kadın gelecekti dönen oyuncak için ona heves ediyordu ağlıyor şu an ne yapıcam
Blackcloud mbabygirlm Eğer tekrar böyle bir şey olursa gidemeyeceğini anlat. Gidin üzülmesin.🥲 Ah annelik..🤧