gokcekizzs Çok halsizim özellikle emzirmeye başlayınca birden şekerim düşüyor aşırı halsizlik başliyor sebebi ne olabilir
oguz13 gokcekizzs ay bu bendede oluyor özellikle son 3-4 gündür dün gözlerim karardı bir anda istifra etmeye başladım normal mi acaba bunlar
annemiyimneyim gokcekizzs bende öyle oluyorum bugğn gözlerim karardı. Sabah ki kahvaltıyla duruyordum bir ley yiyememiştim çok kötü oldum🥹gerçekten emzirme işi çok zor ya
Kitsu Anam ağlıyor emzirmek gerçekten guzellemelerle.falsn katlanacak iş değil. Dinen kadının emzirmemek hakkı olduğunu çok net anladım bu süreçte. Normal
arzuapo Kitsu bide geceleri emzirince suu arion aşırı susuzluk oluyor ya 4 aylık oğlum bir buçuk yaşında memeden kesmeyi düşünüyorum gerçekten zor ya
Kitsu arzuapo günde 4 lt su içiyorum minimum. Emzirmedek.dogumdan daha zor oldu benim için. Tek iyi haber vücut çok çalışıyor azcik dikkat edince kilo verimi hızlı oluyor o kadar
arzuapo Kitsu 70 kilo ile doğuma girdim şimdi 53 kiloyum hızlı bir şekilde verdim ya emzirmekten galiba bide doğumdan sonra kırkım çıkınca regl oldum her ay olmaya başladım 4 aylık oğlum her ay oluom kan da gidiyor çok ondan herhalde bilmiyorum