annevebebegiii__ Kızlar ev işi bebekle ilgilenmek derken kol bacak ağrım oluyor bi ben bi böyleyim yoksa annelerin normal hali mi merak ettim 😂
minnakkofte annevebebegiii__ bebeğim gündüz full kucağımda memede uyuyo kolum sırtım pert.onun dışında da tek elimle kucaktayken iş yapmaya çalışıyorum o yüzden kanguru my love en azından onda sadece belim ağrıyo 😁
bisenakillisinzaten annevebebegiii__ komboyu yapayım. Her tarafım ağrıyor sağlam bı tarafim kalmadı 😏
aybeny El ve ayaklarım sürekli et kesiği gibi ağrıyor, bebişi tutmaktan sırt ağrımdan bahsetmiyorum bile😂
annevebebegiii__ aybeny kaç aylık canım benimde geçen sene sol kolum falan ağrıyordu şimdi sol bacağımda ağrıyor temizlik ev işi bebekle ilgilenmek derken 😂
uykusuzanne__ annevebebegiii__ kolum geçen seneden belli Ağrıyor geçen doktora gittim yırtık var içten dedi başım hep ağrıyor iki çocukla 😂belim de çok iş yaparsam ağrıyor şimdi bille ağrıyor hiç ağrımayan bir yerim yok🤣
annevebebegiii__ denizli2345 magnezyum ne işe yarıyor muş canım neren ağrıyordu benim de kolum ağrıyor ya
rachelgreen_ Bel fıtığım var o iyice beter oldu çok ağrıyor gün içinde sürekli zorlandığı için. Bir de son birkaç aydır ayaklarım ağrıyor özellikle bileğimin önden eklem yerleri. Kemikler ağrıyor resmen nedir anlamadım…
perla_ annevebebegiii__ bunlar vardı gidip kafamı betona çarptım yetmezmiş gibi tahta başıma düştü 5 gündür baş ağrısı ve zonklama var
denizli2345 annevebebegiii__ kolum belim bacağım her yerim ağrıyordu. Eklem ağrılarına vs çok iyi geliyor düzenli kullanımda