Merhaba anneler…
Kızım 2.5 yaşında ekran izlemesini istemiyorum ama babası her fırsatta tv ve telefon açıyor kızıyorum anlatıyorum ama çokta etkili olmuyor. Antalya’da yaşıyoruz hava tahmin edersiniz fazla sıcak dışarı çıkamıyoruz anca güneşin batmasına yakın sürekli evdeyiz diyebiliriz. Oyun oynasın etkinlik yapsın diye arada uğraşıyorum ama benim çocuğum koltuk halı ve kendini boyuyor ya da benim yapmamı istiyor mecbur bende açıyorum tv TRT çocuk açarım 1-2 saat ona bakar yoksa sürekli ağlama krizi. Kelimeleri fazla ama çok cümle yok 2-3 kelimelik cümleleri konuşuyorum onunla bir şeyler anlatıyorum birlikte yürüyoruz arabayla giderken falan yolda gördüklerimizi söylüyoruz cümle içinde kullanıyoruz konuşması gelişsin diye akşamları parka gidip başka çocuklarla vakit geçirmesini sağlıyoruz yaşıtları ya da büyük çocuklar ile ama başında da bahsettiğim gibi ekran işi çok kafamı karıştırıyor bakıyorum etrafıma telefon tv 24 saat izleyen çocuklar çok güzel konuşuyor arada kalıyorum çokta ekran yanlısı değilim ama açıyorum sizlerde durumlar nasıl ben mi çok çocuğumun üzerine düşüyorum??