Prensesannesi25 Merhaba, ev almak istiyoruz, çekilişssiz olarak istiyorum ama eminevim katılımevim gibi yerlerden ev sahibi olanlar varmı güvenilir mi sizce
Deletedmom_289 Prensesannesi25 canım araba alan var fakat ev için öncelikle evin parasını büyük bir kısmını ön peşinat için vereceksin yoksa paran zamsnla çöp olur ödemeyi yüksek tutacaksın çünkü herşey enflasyon karşısında eriyor. Bir kişiden duydum çünkü eve yazılıp arabaya çevirdiklerini
mamacitaa_ Prensesannesi25 tam 1 yıldır fuzulevimden eve girdik.. her ay çekiliş var ama bize çıkmadı bir türlü 🥹 son teslimat ise ekim ayi, bir umut bekliyoruz işte zaten alacağımız da toki dairesi ama şuanda ona bile bütçemiz yetmiyor🥲🥲 nasıl olucak hiç bilmiyoruz.. Allahim kolaylaştırsın bize ve tüm isteyenlere çaba layanlara nasip etsin inşallah 🙏🏻 lütfen dua eder misiniz anneler yorumuma denk gelenler ❤️🩹
1tosbikinannesiyim Arimayaa organizasyon parası ödüyorsunuz onun dışında normal aydan aya taksit şeklinde daha sonra gününüz gelince arabanızı bulup onlara bilgileri atıyorsunuz onay gelirse ( pert olmayan arabalar) onay çıkıyor 2. El araçlara da daha sonra satıcı ile anlaşıyorsunuz satıcının hesabına geçiyor para sizde arabanızı alıyorsunuz ablam aldı hala taksit ödemeye devam ediyor
Prensesannesi25 mamacitaa_ inşaallah sizde hayırlısıyla ev sahibi olursunuz 🥹 ben kurayla girmek istemiyorum ya çıkmazsam diye
Kuzucukhanim1289 mamacitaa_ canım inşallah tez vakitte size çıkar. Konuyla alakasız ama TOKİ çok küçük değil mi yada ben mi çok takıntılıyım
Prensesannesi25 Deletedmom_289 çarşamba günü gidip konuşucaz bakalım ama güvenebilirmiyiö diye endişe ediyorum