linahanim 35 haftalık hamileyim 22 aylık kızıma bez bırakma sürecine başladık dün, inşallah sinirden doğurmam 😀😀 napcam bilmiyorum girdim bi yola geri dönmek de istemiyorum bu süreçte olanların ve benim Allah yardımcımız olsunnnn
mihricvs linahanim doğumunuz yaklaşmış sizin için zorlayıcı bir durum olabilir hem ruhen hem bedenen zor bir durum ister istemez her anne stres oluyo bez bırakma döneminde sürekli yer silme ve giysi çarşaf vb. yıkamak durumunda kalacaksınız Allah kolaylık versin ama benşm önerim doğumdan sonra başlamanız
barbiee_ linahanim valla çokça sabır gerektiriyor bizimki alıştı gibi şükür 25 aylık bazen yere de yaptığı oluyor
Bebislerhakkinda linahanim bence küçük cocugunuzun oturuyor olmasına kadar bekleyin yüzünüz hafifler siz de wc egitimiyle ugrasablrsnz hem de o zamana 2buçuk yaşını geçer daha rahat olur 22erken strese girip doğum yapmanız daha kötü olur
linahanim mihricvs doğumdan sonra hem havalar soğuyacak hemde küçük varken ikisine nasıl yetişeceğim diye düşündüm hamile kalmadan öncede hep bu zamanları düşünüyordum planlıyordum kızım aslında iletişimi kuvvetli zeki bir çocuk biraz ona güvenip çıktım yola. Hemde temizlik öncesi tüm halıları toplamışken şansımı deneyim dedim 😀🫢 inşallah vuslata ereriz 🤲🏻😀
simseklivekalpli linahanim ben de doğumdan 1ay önce bırakmıştım ama büyüktü 22 ay küçük gibi insaAllah başarırsınız
linahanim simseklivekalpli inşallah herseyi biliyor istiyor kaka yapınca rahatsız oluyor bezinden söylüyor çıkarmamızı istiyor ve geceleri kuru kalkıyor bunlara güvenerek çıktım yola inşallah olur 🤲🏻
linahanim Bebislerhakkinda o zamana kadar da geç olur diye düşündüm 7-8 ay var en az kızım 30 ayi geçer