neolmusyaani 2 gün önce çok aşırı stresli bir durum yaşadım. Bebeğim tam 40 günlük ve o stresten sonra üstümde azalma hissettim önce bir ağrı sonra yumuşama.. acaba tekrar eski haline döner mi sütüm cok üzülüyorum😔
denizalismom neolmusyaani döner merak etmeyin bol su için . Hiç düşünmeyin azalacak diye . Süt artıcı şeyler tüketin
adamommyy neolmusyaani göğüsler bi zaman sonra terbiye oluyo o ilk halindeki gibi dolu dolu hissetmezsinz ellediginizde bu da size sütüm azaldı mi diye düşündürür cok normal ben de 2 aylik anneyim ayni şeyleri hissettim. Bebeğiniz kontrollerde sağlıklı kilo aliyosa emdikten sonra huzurluysa genelde her şey yolunda demektir üzülmeyin 😊
gzdnrky neolmusyaani döner merak etmeyin benimde zaman zaman azaldı rezene kimyon çayı yapıp içerdim günde 1 defa süt arttırıcı gıdalara yoğunluk verirdim düzelirdi sağım ve düşünmemek sütü arttırıyor. Sütüm azaldı diye düşünmeyin hiç aklınıza getirmeyin
neolmusyaani denizalismom ya ay Allah razı olsun ama gerçekten döner mi yumuşadı baya normalde dolu dolu hissedrdim cok şükür doyuyor ama o yumuşama uzuyo beni
denizalismom neolmusyaani zaten zamanla yumuşuyor . Dilerseniz sağım yapın o da bir artırma yöntemidir işe yarar 🌸
neolmusyaani denizalismom cok teşekkür ederim evet zamanla yumusuyor ama 2 aylık falan olunca yumuşama oluyordu sanirim
neolmusyaani adamommyy bir de agri oldu ondan sonra yumuşadı gecesin de de yoğun stres yaşayınca dedm kesin o yuzden oldu.. birde bu kadar erken yumuşama olmuyordu sanki ya. 3. Bebisim bu arada
adamommyy neolmusyaani bu dönemde stres yönetmek cok zor ama sevdiğin şeyleri yapıp mutlu olmaya çalış. Biri şey demisti emzirirken sütünün şelale gibi aktığını hayal et diye ben hep öyle yaptim başta cok saçma geliyo ama gerçekten bi yerden sonra öyle oluyo. 3 cocuk annesi olarak zaten cok güçlüsünüz siz 😊🌸
neolmusyaani adamommyy cookk teşekkür ederim valla aslında mantıklı neyi düşünürsen onu cagirirsin ya hani.
adamommyy neolmusyaani 2 gündür yaptığım seyi soyliyim sıcağı sıcağına denk geldi😄 mochi sut sagma makinesinden aldım eller serbest olandan 2 gündür sanıyorum bugun daha fazla süt sagdim mesela. Sagdikca artıyor diyorlardı doğruymuş sizde yapabilirsiniz isterseniz