meri-ebrar Pazartesi koşu bandı sipariş vericem ve diyetle beraber ilerlemeyi düşünüyorum 12 kilo vermem gerekiyor hızlı verebilir miyim ise yarıyor mu başka önerileriniz varmı teşekkürler:)
suheyla92 meri-ebrar kosu bandi dizlere fazla yuk bindiriyor eliptik bisiklet alsaniz daha fazla kas esit yukle calisiyor tum vucut oldugu icin vucut sekillendirmede de daha guzel yanit alirsiniz bir arastirin isterseniz.
aslananne27 meri-ebrar Bnde aldım 2 aydır diyetteyim her gün 45 dk 5.3 hızında yürüyorum 82 den 72 ye indim hedef 60 😅baya işe yarıyor
iremosa meri-ebrar eğimi arttırarak yürürseniz diz ve bel sakatlanması riskiniz azalır. Her gün 45 dakikayla 1-2 ay içinde bir hayli incelirsiniz
Nil_defne aslananne27 bende koşu bandı almak istiyorum memnun musunuz link paylaşabilir misiniz rica etsem 🙏
meri-ebrar aslananne27 ne zaman yürüyorsunuz akşam mi gündüz mü ben çocuğu uyutunca gece binmeyi düşünüyorum
aslananne27 meri-ebrar tam olarak öyle yapıyorum çocukları gece uyutuyorum 45 dk yürüyorum 5.2 hızında
aslananne27 babybabyt benım makinem de çok ses yok komşum sen gelmiyor dedi sormuştum aldığınız ürüne bağlı