kader5247 Kızım 3 yaşında 3 aydır tuvalet eğitimi sürecindeyiz ilk başlarda güzel gidiyordu fakat şuan tuvalete gitmek istemiyor çişini yaptığını fark etmiyor ne yapmalıyım tecrübesi veya fikri olan yardımcı olabilir mi ?
iremkekec2 kader5247 bende aynı durumdayım 5 aydır gayet güzel gidiyordu son 1 ay söylemiyor yapıyor fark etmiyor ben götürüyorum bakıyorum yapmiş geçici diyolar ama yoruldum ya
betuleee kader5247 Bende aynı durumdayım 4 ay oldu suan ilk güne dönmüş gibiyim cok moralim bozuluyor tam alıştı derken neden oldu
kader5247 bbenim ben gece ve gündüzü aynı anda bıraktım o yüzden o konuda sıkıntımız yok gece ben kaldırıp götürüyorum tuvalete ama gündüzleri sıkıntı oluyor
kader5247 bbenim keşke ilk başladığında gece de takmasaydın bezi yada gece o uyuduktan sonra bezini çıkarabilirsin istersen
kader5247 bbenim keşke ilk başladığında gece de takmasaydın bezi yada gece o uyuduktan sonra bezini çıkarabilirsin istersen
bbenim kader5247 keşke öyle yapsaydım bilmiyorum nasıl bırakıcaz aksi gibi yatarken sürekli su içmek istiyo bez dolu kalkıyo