allypa turkuaz1290 Ateş ishal gibi bulgu olmadı sorduğumda kontrol edin fakat genelde böyle yan etkiler pek olmuyor dedi.Geçen ay 280 liraydı.
Aysegul1910 Caglamm123 Ateş kusma ishal biranda olunca çocuğun hali düşünülemez sadece ateşi olduğunda bile çocuklar halsizleşiyor
Umutkusu Alinduru benim oğlumda cuma günü aşı oldu Kakası cumartesiden beri yeşil sürekli kaka yapmıyor ishal gibi ama günde 2 defa filan yapıyor aşının etkisi mi enfeksiyon mu bilemedim
Alinduru Umutkusu bizde de aynısı oldu sonra normale döndü sanırım aşının etkisiydi doktor yapar demişti
Alinduru Umutkusu inşallah 🤲🏻 İçinizde şüphe kalmasın diye isterseniz doktorunuza Bi danışın ben sık sık emzirmeye çalıştım Bi de boğazı kızarık olduğu için calpol de veriyordum belki etkisi olmuştur
Umutkusu Alinduru doktora telefonla ulaşmam imkansız hastaneyede sokmak istemiyorum daha geçen pazartesi çıktık zatürreden. Bakalım geçer inşallah
Alinduru Umutkusu çok geçmiş olsun, evet haklısınız ortalık kötü zaten geçmezse en kötü hastaneyi arayıp telefonla ulaşmayı deneyin
miniktosbagam allypa bugun ilk dozu yaptirdik cok sukur rahat gecti sonrasinda da bi sikinti yasamadik 😊
allypa miniktosbagam geçmiş olsun demek bir ayda zam gelmiş.Bugün bizimde 2. doz yapılacak sorunsuz geçmesini temenni ediyorum.
miniktosbagam Alinduru yaa evet asilar cok onemli bebislerimiz zaten viruslere cok acik biz onlemimizi alalim da allahin izniyle biseycik olmaz 🙏☺️
Babybboy Kısmetse 13unde 3 aylık oluyoruz bizde yaotiricaz. Her aşısını yaptırıyorum biraz pahalıymış ama herşey kuzularımız için bu ayda spor ayakkabı hayalim suda 🤭
miniktosbagam Babybboy ben de e bebekten bir suru sey almayi hayal ediyordum ama bi dahaki aya kismetse 😄🤗
merve86 miniktosbagam bwn yaptırdım pahalı ama önemli yukarda bir anne paylaşmıs bebegi rotaya yakalamış:(