mommommmm Ne zaman biticek bu ya aşırı saçım dökülüyor yakında kafamda saç kalmayacak 4. Ay 27 günlüğüz😭şampuanımı da değiştirdim ama yinede aynı
basak1336 mommommmm Kızım 10 aylık hala saçım dökülüyor🥹 Hamileyken bir tek tel bile dökülmemişti oysa ki. Senin sadece görseldeki gibiyse yine iyi canım benim her banyoda iki avuç dökülüyor 🥲🥲
kupakizi_ mommommmm benim inanılmaz dökülüyordu, kel kalacağım zannediyordum. Doktora bile gittim takviye aldım. 6. Ayda azalarak eski haline döndü.
ikra_19 mommommmm bende aynıyım belki bundan daha fazladır ilk çocuğum da hic boyle olmamıştı😂 ikincisi 3 aylık oldu aşırı dokulmeye başladı şampuan ne kullaniyorsunuz doktormu verdi
neslika mommommmm ben multivitamin kullanınca dökülme azaldı. İçeriğinde demir oranının yüksek olmasına ve biotin bulunmasına dikkat etmiştim. Demir eksikliği çok etki ediyor. 3 ay demir kullandım dökülmedi 4.ay bıraktırdı doktor ve bu şekilde aşırı dökülme yaşadım. Vitamin takviyesiyle dökülme durdu. Şampuan olarak da şawpoo kullandım.
Qunqnir basak1336 zaten hamilelikte dökülmeyen saçlar doğum sonrası döküldüğü için böyle çok görünüyormuş dökülmesi. Hem sonradan çıkıyor üzülmeyin
mommommmm basak1336 benim buara her taramamda böyle canım ya umarım düzelir dahiliyeden randevu aldım bakalım değerlerime de baktırcam ya kel kalcam sonunda😅
ecelcin Bende de çok fazlaydı dökülme aylarca tutam tutam geldi elime. Sanırım 7-8 aydan sonra azaldı sonra kendiliğinden çıkıyor
mommommmm keremikoveanne bende bende bazen elimle sıyırıyorum hafif şekilde birsürü saç geliyor elime😱
gztna neslika hangi vitaminleri aldın canım? İsmini söyleyebilir misin bende çok fena durumdayım saçlarımın dipleri aşırı seyrekleşyi
nurzngnn mommommmm 7 8 ay da azalıyor hiç üzülme benım bundan daha cok döküldü balık yagı ve solgar b12 kullandım çok kafama takmıstım dökülme karşıtı şampuan kullandım 3 ay kadar doğum yapalı 8 ay oldu bir sürü minik saçlarım çıktı :) çok sevindm bende siiznde çıkacaktır kafanıza takmayın
neslika gztna nurse harvey’s prenatal vardı zaten gebelikte kullandığım ona devam ettim, sonra elenatal 3, sonra regenesis max, şu an amway nutriway daily biotin ve demiri fazla olanı seçebilirsin canım
gztna mommommmm fotoğraftaki dökülme miktarına bakınca çok iyi gözüküyor benimkisi bunun 4 5 katı gibi gerçek anlamda avuç dolduruyor duş sonrasında :( Ne olur çözüm bulursanız bana da söyler misiniz? Gerçek anlamda saç diplerimde görünür seyreklik başladı önlerde açıldı