BelisMelis411 KıZlar 5 aylık bebegm var ve gunduz uyku uyumak ıstemıyor uyandıgından 5-6 saat sonra zorla ilk uykusuna gıdıyor oda cok zorlaaa bu ayda böyle olanınız var mı nasıl yol izlediniz 5 gundur böyle nerdeyse kafayı yıyecegım artık…
mine3535 BelisMelis411 yaa benımde oğlusum bes aylık olcak bır haftaya gunduz sadece kucagımda uzun uyuyor bazen uyumuyor bırakınca kalkıyor bes dk uyuyor resmen sonra uyanıp huysuzlanıyor ama uykuya da dırenıyor gunduzlerı çok zorlanıyorum gerçekten
demettanem BelisMelis411 benim kızımda öyle 5,5 aylık gündüz uykuları tamamen bozuldu gitti, uyumamak için direniyor, sürekli gözleri oyincaklarda. Kollarım, belim cok ağrıyor artık, huysuz ve hareketli bir bebek oldu çıktı:)1
BelisMelis411 mine3535 benmde öyle kucagmda uyusa gene ıyı 7 saat uyumadıgını bılıyorum anneme kalmaya gıttım odalara bakıp agladı gece 10:30 da geldm eve 5 dakıkada uyudu 7 saat sonunda. Artık cıdden cok yoruldum birde 3.5 yasında bır kızm daha var beynim catlıyor agrıdan yatırdım aksam 8:30 da uyuyordu kalktı sımdı dırenıyoe yıne cok zorlanıyoeum yaaaaaa cozumde bulamadm dınletmedıgım dua kalmadı
BelisMelis411 demettanem al bndende o kadar esım gececı gunduz uyumaya calısıyor bu benede uyumamaya kucaktan ındırdıgm an aglıyor yırtıyor ortalıgı geçen anneme gıdıp kalayım adamda rahatca uyusun banada degıısklık olur dedım sabahtan gıttım gunduz uykularını bır sekılde uyuttum sonra gece uykusuna gececekken odaya bakıp bakıp aglamaya basladı dıger odalarda denedım sansımı yok uyumuyor aglıyor en son esıme dedım gel al bızı ıse gıtmeden eve gırdım 2 kez salladım 7 saat sonnnda uyudu cadoloz ya. O gunden sonra gunduz uykularımızda gıttı ne Aman duzelecek ne olur hemen duzelsın bende enerjı kalmadı hadı cocugu zorla uyutsam tam yatacam otekı kalkıyor anne bunu sunu ıstıyorum dıyor sabahtan akşamaa kadar baş agrısıyla ugrasıyorum extradan 😔