Baharr_ Mrb hanımlar işkur üzerinden typ başvuracağım okullarda temizlik için, bunun için sadece 1 okula mı başvuru yapabiliyoruz yoksa bir iki tane daha başvuru yapabiliyor muyuz hafta sonu olduğu için işkur Kapalı arayamadım
SuMisalii Baharr_ yanlış hatırlamıyor isem mülakat ve kura ile seçiliyor diye biliyorum. Çünkü bir yakınım 170 ı arayarak başvuru yaptı ve 18 ağustos 1 eylül tarihleri arası mülakat ve kura yapılacak denmiş.
Baharr_ SuMisalii evet kura yapılacak mülakat olacak ama acaba bir kaç okula başvurabilir miyiz yoksa sadece birine mi başvurabiliriz
Hry-ayhn26 İkametgah adresinize yakın milli eğitim üzerinden gidiyosunuz başvuru da okul secmiyosunuz kurada isminiz çıkarsa sizi ikametgah ettiniz yere yakın yere veriyolar ama başvurular 8 Ağustos son du bazı şehirlerde şehrimizdeki başvuru tarihine bakın
Baharr_ Hry-ayhn26 anladım çok teşekkür ederim diğer merak ettiğim konuya da değinmişsiniz ❤ istanbul için başvurular bu gece 12de açıldı ama 2 saattir başvuru yapamıyorum 2 kez de 170i aradım sistemsel hata veriyor gündüz de devam ederse işkur’a gidip başvuracağım inşAllah kurada ismim çıkar inşAllah evimin yakınına verirler 🤲