Cnprtk Ben normalde bebeklere iyi gelir diye aldım. Burnu tıkanıyo kuruyo diye. Ama doktor öle diyince şaşırdım. Saçma değil mi ? Ben mi cahilim 😊
canimoglum53 Cnprtk bende oyle dusunuyodum ama zarari neymis ki onu soyledi mi? Ben hava makinasi almadim henuz kettle odaya koyuyorum kapagini acip suyu kaynatiyorum heryer buhar oluyo😂 acil almam lazim yoksa elektrik faturasiyla 5tane falan alinacak duruma gelicem😂
esoo Cnprtk filtresi kirleniyomuş havadaki tozlardan tıkanıp oda bakteri üretiyomuş bizede kullanmayın dedi doktor
Janss Cnprtk Günde en fazla 2 saat soğuk buhar makinesi kullanılabiliniyor. Suyu mutlaka değişmeli,makinenin hazneleri varsa filtresi de mutlaka her gün yıkanmalı. 🎈
Cnprtk canimoglum53 nedenini sölemedi. Ben ama aldık tam tersini düşünüyoduk dedim. Biz önermiyoruz dedi
Merrcimek Bize soğuk alın dedi sıcak bakteri üretirmiş. Ha aldık ama sayılıdır kullandığım boşuna aldım
zeynepalp Bende de soğuk buhar makinesi var ama nadiren kullanıyorum yani ne bileyim çok da gerekli bir şey değilmiş. Peteklere suluk takıp, üzerine ıslak bez konması da aynı işlevi görüyor sanki
Cnprtk zeynepalp evde çamaşır sakın kurutmayın dedi zaten kurutmuyorum da normalde bem iyidr ama bilemedm