biyb Bebekleri daha rahat taşımak için hangisi daha rahat kullanışlı güvenli veya gereksiz mi kullanan varsa memnuniyetini paylaşabilir mi
cokbilmismom biyb sling kullandım ben ilk 3 4 ay. Sonra kanguru kullanım yasına kadar sonra da kullanmadık bel lazım ona ya bir gezmeye gidilmez. Hemen öyle kapı önüne gezmeye markete falan yarım saatten fazla dursa acayip yoruyor
ardata92 biyb huggyberry markası aldım 1.aydan itibaren kullanılıyor diyor ama ben yine de 3 aylık olana kadar çok sık kullanmadım orda uyurdu bile 😊
tugbaeylul biyb 40 günlükten itibaren kanguru kullanıyorum mecburiyetten her gün kızımı her gün kreşe götürüyorum slingde aldım ama rahat edemedik kanguruda uyuyor
eymenku biyb sling özellikle ilk üç ay öneriliyor ben ikisini de kullandım yeni doğan döneminde kanguru ya koyamazsiniz yani koysanız da sling gibi bebeği sıkıca sizin bedeninize sarmaz kanguru bebek aşağı doğru kayar torba gibi olur
momgizy biyb kanguru kesinlikle çok kanguru denedim solomom baby aldım ergonomik her yöne ama bence kanguru da en iyi marka babyjörn ya evet pahalı ama ikinci el temiz bulursanız daha uygun olur