Bebek19 İyi geceler kızlar bebegim 5 aylık ve geceleri yastıgı sırılsıklam oluyor. Çok kalın yatırmıyorum üstünde battaniyesi bar onuda sıkı sıkıya kapamıyorum gögsüne kadar örtüyorum.Ama kafası aşırı derecede terliyor. Yastık sırılsıklam oluyor. Bebegim erkek bu arada 8 kilo. Ama sadece kafası terliyor.Ne yapmam lazm arara kalkıp yastıgınu ters düz ediyırum bu gidişle üşütecek cocuk lütfen yardım edin.
Lavanta01 Bebek19 cnm instada cocuk guncel_anne hesabinda daha yeni bunla ilgili paylasim vardi ona bi bak istersen, kendisi cocuk doktoru
Gokcesin Bebek19 benim kızımın da aynı şekilde d vitamini eksikliğinden oluyor demişti. Siz de doktorunuza sorun bence
yigit_Efe03 Bebek19 benim bebegim de erkek ve 3. ayndan sonra terleme basladi ama doktoruma sordm olur emerkn kendilerni zorluyorlsr o yuzdn dedi gece terlemesi de normal dedi bende fazla arastrmadim suan 12 aylik terlemesi azaldi yine basi terliyor ama eskisi kadr degil
idil1990 Bebek19 yastigini degistirdiniz mi hic ici boncuk elyafmi pamuk mu ne belki oda fazlalastiriyordur bi deneyin bakalim. Genelde erkek cocuklarinin kafasi daha cok terliyor ama belki azalir aklima oyle geldi birden
Bebek19 Gokcesin Aaa sizinde sadece kafasımı terliyor sadece yastık sırıldıklam yoksa sırtı falan terli degi. Gece devamlı kalkıp ters düz ediyorum hep buz gibi sırılsıklam cok üzülüyorum artık😢
Gokcesin Bebek19 evet evet sadece kafası terliyor emerken ve uyurken yastık kullanmıyorum ben ama kafasını kaldırdığım yer yuvarlak bir şekilde terden islak oluyor. Odanın ısısını da düşürsem yorgani da inceltsem sonuç aynı 😑
serapgs09 Benim bebeğim de çok teliyor sırtı yastıgı,gece üstünü değiştiriyorum komple uykusuda dagılıyor haliyle daha ince giydirmeye başladım üzerini de çok örtmüyorum evin ısısını da düşürdüm 2 gündür iyiyiz.