Sibelemrekaya Ay allahim zaman nasil geciyo gecen yil bu zamanlar sabırsızlıkla kizimin sag salim dogmasini beklerken simdi 1 yasina girecek cok şükür yarabbim sen koru kolla evlatlarımızı insallah butun kotulukler uzak olsun onlardan rabbim hak edene istiyene hayirli evlat versin bizimkinizi de bize bağışlasın insallah 🤲💕
Kubraatlas Sibelemrekaya Aminnn minik Koç kadınııı aynı gün doğumuşuz 👸🏻 rabbim acısını göstermesin size ve rabbime layık evlatlardan etsin hep güzel günlerini görün inşallah :) geçen sene bu zamanlar gün sayıyordunuz şimdi doğsa nasıl olur nasıl bişey acaba yatağına kıyafetlerine bakıp iç geçiriyodunuz 🥰
Birsu3435 Sibelemrekaya amin inşallah biraz önce bende aynı şeyi düşündüm 4 Mart'ta benim kızımın doğum günü rabbim evlatlarimiza hayırlı yazılar yazsin
Hunilianne Sibelemrekaya Amiiin doğum günü kutlu olsun miniğin. Allahim bana da göster bu postu açtığım gunleriii ❤️❤️
Sibelemrekaya Kubraatlas amin allah razı olsun aynen oyle ve zaman oyle çabuk geçiyo ki bazen diyo nasil daha cok zaman gecire bilirim hic yanimdan ayrilmasin istiyorum
Kubraatlas Sibelemrekaya hiçte ayrılmaz inşallah :) şükür ki rabbim aratmadı size böyle bi mucize ve emanetini verdi huzurla sağlıkla adıyla büyüsün miniğiniz :)
Karan_ca Bizde 21 mart gecesi 12 :55 te doğduk, oğlum en zorlandığım bebeğim Di, bende nasıl büyüdü bilemiyorum,,, rabbim hepsine sağlıkla uzun ömürler versin
Sibelemrekaya Kubraatlas amin canim allah razı olsun rabbim herkesin evladini korusun bizimkinide huzurla büyüsünler 🤲🤲🤗
kerem_imm Sibelemrekaya biz de 19 mart 😊💙 Bazen oturup düşünüyorum ve hala inanamıyorum bu günleri gördüğümüze. Sonsuz şükürler olsun 🙏 Rabbim bütün evlatlara hayırlı ömür versin inşallah.
Kbraugur Sibelemrekaya eşimin doğum günü 21 mart😇 oğlumunda 22 mart🙃 zaman çabuk geçti valla nasıl büyücek derken yaşına geldi😍