ertonunannesi23 arzumkartall tabiki olabilir sma comfort bebeğime gaz yapmadi doktora sorup sizde onu kullanabilirsinşz
nurdann1 arzumkartall olabilir. Deneye deneye bulacaksın mamayı ben bebeğime gaz yapmayan mamayı bulana kadar 5 defa mama değiştirdim. Aptamil asla vermem gaz yapıyor dememe rağmen bebeğimde gaz yapmadı. Her bebek farklıdır canım.
arwen14 Üst gazını hemen çıkarın alt gazını da çıkarmasına yardımcı olun bacak hareketleriyle dikkatli bir şekilde tabi
ftm06 arzumkartall çok değiştirdim beş oldu bu sonuncu Aptamil hip golden goat sma şimdide Bebelac kullanıyorum iyi gibi bakalım
lovebabyy arzumkartall Evet mama kaynaklı olabilir. Aptamil prosyneo bu konuda iyi bir seçenek olabilir. Temiz içerikli, ilave şeker yok, besleyici. Mama sıcaklığına da dikkat edin. Biraz soğuk olsa gaz yapar.
lovebabyy arzumkartall Mama kutusunun üzerinde yazar nasıl yapılacağı. Ben artık alıştığım için direk göz kararı yapıyorum. Sanırım 45 derece olması gerekiyor. Ama yanlış bilgi vermiş olmayayım. Kutunun üzerine bakın.
lovebabyy arzumkartall Su o dereceye geldikten sonra mamayı ekleyip içiriyorsunuz evet. Ama dereceyi yanlış hatırlıyor olabilirim