ayseorhann Kızlar 3 ay 11 günlüğüz son bir kaç gündür gündüzleri bebeğim memeyi asla kabul etmiyor 1.5 ayından itibaren anne sütü+mama olarak ilerliyoruz şuana kadar bi problem yaşamadım ama şu sıralar gece memeyi alıyor gündüz asla aldıramıyorum ne yapacağım
prenseskus ayseorhann pes etmeden sakin ortamda ayakta duşta ten tene Oynarak severek sohbet ederek devam edin Biz aşamadik Şuan 6 aylık oldu sütüm yok kadar az benim Mama + ek gıda Gece meme o kadar Gündüz de bir kaç kez tek
kezban2121 ayseorhann ilk çocuksa çok yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun. Ben de daha önce post açtım çaresizdim bebeğim ağlıyordu açlıktan ben de ağlıyordum. Sabır lazım ben hiç bişey yapmadım. Benimki emme pozisyonuna gelince ağlıyordu yüzünü çeviriyordu ama açtı. Sadece uykuda emzirdim. Tam 2 ay çektim. Ömrümden 2 yıl gitti. Yavaş yavaş kendi düzeliyor. Hala bile sağ mememi bazen almak istemiyor. Çok araştırdım kimilerinin 2 hafta sürmüş kiminin benim gibi 2 ay. Dediğim gibi sabır lazım
ayseorhann kezban2121 ilk çocuğum evet. Çok teşekkür ederim bende sadece gece uykuluyken emzirebiliyorum. Gerçekten çok yıpratıcı bi süreç umarım bi sonuca kavuştururuz