Minikbirprenses mondecaidensecmeler grce sürekli uyanıyor diş mi yoksa başka biseymi var acaba bir yurku çözemedim😭emmeden Sakinleşmiyor
betamom gizem2716 ilk diş için belirtileriniz nasıldı ? Biz 3 ay 22 günlüğünüz. Yanlıs görmüyorsam alt öndeki iki diş içerden kabarmış. Üst kısımda bir şey yok henüz.sanki o çok huzursuzluk yapıyor gibi ama eminde olamıyorum
gizem2716 betamom eller hep ağızda herşeyi ağzıma almak istedi alt damakta kızarıklık ve hafifi bir kapardık oldu çay bardağı ile baktık beyaz beyazdı damakları birde aşırı bir salya artışı sürekli üstünü değiştiriyorduk o derece
ayazs_mom Bebeğim 7,5 aylık bugün minicik dişinin çıktığını gördüm 😍 salyaları 2 3 ay önce akmaya başlamıştı, elleride o kadar süredir hep ahırındaydı. Belirtiler uzun zamandır vardı ama bugün patladı🤍
Lavinia_- ebruli453333 bu diş olayı genlere bağlıymış anne babanın genini alırmış bebek benim eşim 5 aylıkken çıkarmış ben 1 buçuk yaşında çıkardım bana benzedi herhalde bu durumu kızımın 😅 halbuki tepeden tırnağına babasına benziyor ama böyle şeyleri de benden almış kızım 😂
gizem2716 sumeyye_emre onu doktorunuza danışın lütfen kilosuna göre veriliyor kızım şuan 5ay 11 günlük 7 kilo 4 ml veriyoruz şırınga ile
aysme gizem2716 buse12348 merhaba benim kızımda 8 aylık damakları cok kabardı salyalarında artış var eli veya oyuncakları sürekli ağzına almak istiyor birde dilini çiğnemeye calısıyor sizce bu diş ne zaman gelir ? Tetagil kullanıyorum calpol veriyorum diş kaşıyıcılarını dolaba koyup soğuk veriyorum