izeldeniz Merhabalar oğlumun yüzünde kırmızı minicik bi leke vardı 2 ayda çok hızlı büyüdü ve etlendi sizlerde de damar beni olan var mı? Nasıl tedavi oldunuz neler kullandınız ?
bir1anne izeldeniz kardeşimde de var tedavisi yok bizimki iyi huylu boyun tarafında kocaman 6 7 yaşa kadar geçerse geçer yoksa kalıcı oluyor
Elifsaid izeldeniz Bu leke doğuştan mı vardı yoksa sonradan mı çıktı?Benim oğlumun gözünün hemen altında bir aydır kırmızı bir ben gibi birşey çıktı.Cildiyeye gösterdim lazer ile yakıyorlar dedi.Ama olduğumuz şehirde yok inş başka yere götüreceğim
Biprensannesig izeldeniz onkoloji hematoloji bölümünden gidin, bizim yüzeyde hemanjiom bardı damlayla geçti bin şükür❤️
kuzey2305 Merhaba benim oğlumun dudağında var ilaç kullanıyoruz çocuk onkoloji doktoruna gidin en doğrusunu o söyler ertelemeyin bence acil şifalar diliyorum
fatos5 bir1anne benim kızımdada var kafasında bıngıldağında baya büyük doktor normal diyo tedaviye falan başlamadık
kbrumyy Benim kızımın alt dudağında var şuan 4 buçuk aylık çocuk cerrahi bölümü ilaç tedavisine başladı ilaca başlayalım 2 hafta oldu doktorumuz tedavis 9-10 ay sürebilir dedi