melikejdkdkd Arkadaşlar bebeğim 9 aylık erkek bebek, bir kaç gündür yanakları al al hani böyle güneşte kalırsın yanakların kızarır ya o şekilde neden acaba bilgisi olan var mı
MrsYazgan melikejdkdkd Ateşini ölçtünüz mü? Benim oğlum diş çıkartırken kızarırdı yanakları ve kulakları belki diş olabilir sizinde
birmommy melikejdkdkd diş olabilir mi benim bebeğim de 3.5 aylık 1 haftadır yanakları kızarık alın sıcak ateş bakıyorum yok dişten öyle olur dediler
melikejdkdkd MrsYazgan ateşi yok keyfide gayet yerinde bende diş olarak düşündüm ama daha önce diş çıkardığında hiç olmadı böyle, diş çıkarırken ateşi yükselen bi bebekte değil zaten
tkut MrsYazgan aa benim oğlumun da yanakları kizarik 2 gündür hiç aklıma gelmemişti diş çıkarıyor su an 🙂
birmommy melikejdkdkd inşallah ama alerji olsa bilirdiniz sadece yanak kızarıklığı alerji olmaz bence en kötü egzama vs olabilir ki inşallah o da değildir
ggrqnitt Benim oğlumun da durduk yere yanakları kızardı . Ortak nokta eli hep ağzında diş çıkarıyor. Başka belirtisi yok