zlemceylan Kızlar bebeğim 3.700 gr doğdu. 40 haftalık tam. İlk hafta sarılık oldu. 3.350 gr kadar düştü. 19. Gün doktor kontrolüne gittiğimizde doğum kilosunu yakalamıştı. Bana az almış gibi geldi. 1 ayın sonunda toplam ne kadar almış olmalı ?
alpaslanmom_ zlemceylan sarılık olan çocuklarda bu çok önemli değil benimkide 10.gün olmuştu anca yakalamıştı doğum kilosunu doktor mama başlattı mamadan sonra çok toparladı
ekins zlemceylan hesaplarken doğum kilosunu baz alıyo düştüğü kiloyu değil. Bendim bebiş 3 kilo doğdu sarılıkta 2700 düştü. 1. Ay kontrolünde 3800 olmuştu dr beğenmedi. Emzirmeyi sıklaştır dedi. Baktığında 1100kg ama o 800 olarak değerlendiriyor ki o da iyi ama işte bebiş zayıf doğdu
ekins zlemceylan hesaplarken doğum kilosunu baz alıyo düştüğü kiloyu değil. Bendim bebiş 3 kilo doğdu sarılıkta 2700 düştü. 1. Ay kontrolünde 3800 olmuştu dr beğenmedi. Emzirmeyi sıklaştır dedi. Baktığında 1100kg ama o 800 olarak değerlendiriyor ki o da iyi ama işte bebiş zayıf doğdu
edasusari ekins aynı durumdayız ama benim 3500 oldu bir aylıkta doktor beğendi beşyüz gram almış iki haftada. Mama vermiyorum doğum kilosu da 3040
edasusari ekins benim bebek gündüz pek uyumuyor çok huysuz o yüzden de kilo pek alamıyor maalesef. Sizin uykusu nasıl
ekins edasusari maşallah 2 haftada çok iyi tabikii benim kızda gündüzleri pek uyumuyo ama uyumadığında normal duramıyoruz yani sadece ağlamak.